mandag 10. desember 2012

1år og jubileumstur nr 50! Søvikhornet

 

                                              Søvikhornet 706moh

                                   26.11.12 Lillemannen min er 1 år idag!! :-D
Tia har gått utrulig fort. Poff! og guten har blitt stor. Men du store kor masse vi har fått opplevd det siste året! Vært et år eg kjem til å huske veldig godt. Siden vi starta med bæresele-turer 25.03.12 har det blitt maaaange turer med bæremeis/bæresele. Satt og laga til bilder over turer for å lage ei bok, og telte over. 48 turer! Joda, vi tok en tur nr49 og venta til bursdagen og feira den med tur nr50! Da måtte vi jo ha en litt lengre tur enn småtur, og sikta oss inn på Søvikhornet. Allierte meg med mamma som har vært med på nesten alle turane, må no feire jubileet ho også ;) og ho var gladelig med!
Morgonen pakka vi bæremeisa og venta på mormor. Lillemann happy når han såg mormora kom inn døra med den kjente ryggsekken og visste at no var det tur! :-D

Kjøre til Andestadvatnet til endes, kjem til  Løset før et lite vatn til. Er et gult hus oppe i sia til venstre. Vi parkerte oppe ved det gamle kvite huset som er tomt.
 


Parkert og mormor skal kle på dressen, klar for tur. Men lillemann har oppdaga lastebilane som kjøre opp og ned veien. Spennande!! Og når dei nærmer seg så spreller lillemann med alle 4 lemmane og er heilt oppi det! Sjåførane blinka med alle lysa og smiler til lille energibunten som er heilt fasinert! :-D
Klar for tur!! :) Dei held på å bygge vei for den nye kraftlinja der. Følg den et lite stykke så kjem du til et sammenrast lite sommerfjøs til venstre, der går stien opp.
 
                                                           

Stien deler seg ved en steingård, der den eine går til Løsetvatnet og Løsetsætra. Den andre stien er merka med ei stor trepil på bakken. Deretter er stien merka med band heilt til nesten toppen, der tar varder over.


Mamma oppe på et av platåene og nyter utsikta mot Sandvikhornet (fjellet mitt) og Løsetvatnet. Veldig spesielt å sjå Sandvikhornet fra denne vinkelen :)
Ingen tur er den samme uten mamma/mormor <3


Lillemann nyter også utsikta og er glad for å være på tur igjen :) ser toppen baki der, berre å gå ryggen bortover.
Nesten oppe på toppen! Hopper litt rundt og rister på lillemann så han ler oppi meisa! Leiker , kor er mormor??


Toppen! Bæremeistur nr 50 er et faktum! Lillemann, det har vært en stor glede å bære deg alle dei 50 turane vi har hatt <3 gleder meg til mange fleire turer i åra framover <3


                            Utsikt mot Sjøholt og Vaksvik og Ramstaddalen heilt til høgre.


Rømerhornet til venstre, Sandvikhornet i midten og Emblemsfjellet.
 
 
 
Vel nede og etter en lengre dupp, så er lillemann utkvilt og sulten. Vi tar matpause i bagasjerommet på carawella, og ser på lastebilane :)
GRATULERE SÅ MASSE MED DAGEN GULLET MITT, ER KJEMPE GLAD I DEG <3
 
 

2 kommentarer:

  1. Tenk lillemann 1 år og du har bært han på 50 turer!Imponert over kor sterk og tøff mamma han har!!En fryd å gå på tur med dokke! :) Gleden til lillemann ,når beremeisa blir plukka fram,og det salige blikket han får i det lille søte ansiktet sitt,når han blir putta oppi,sei meir en tusen ord!:)Du har gitt <3 lillemann <3 noe helt spesielt dette første leveåret,noe som han helt sikkert kjem til å forsette med,nemlig det å elske å vere ute! :)Vi lever det gode liv!! :)Gratulerer så masse med 1 års dagen lillemann! <3! Glad i deg! <3 :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Blitt mange fine turer dette året :) eg som bærer han får dessverre ikkje sjå det salige uttrykket hans når han sitt oppi og nyter turen. Det er du som får sjå ;) misunner deg litt der.... eg hører pludringa og kjenner når han hopper oppi der når han er glad. Det har vært et fantastisk år!

      Slett