fredag 14. desember 2012

Vinter glede :)

 

 

Når julestresset tar over og julekakebakinga gir deg ømme føtter, da er det på tide å gå ut!! :)
Så når min mor hadde stekt pepperkake i 2 heile dager, da var det på tide å få ho vekk fra kjøkkenbenken og ut! Og lillemann var ABSOLUTT klar for tur! Stod ved utgangsdøra og hamra på den og klagde. Hallo mamma, skjønner du ikkje at eg vil ut eller??  Etter litt så var vi klar :) plukka opp mormor som lukta pepperkake og som var klar for litt frisk luft.
Hovdeåsen er kjekk til slike rekreasjonsturer tatt på sparket. Men så er det en veldig fin tur også. Utsikta lar deg glemme alle trange vegger!

Inne i hytta og prøve å tenne lys og spise litt niste. Litt kos på tur er kjekt!
Lillemann og mormor ved hytta :)
Lillemann er ikkje så vant med snø enda, så å vandre rundt i snøen og sparke den rundt, var himla gøy!! Ikkje så mykje som skal til å glede en liten som ikkje skjønner kva snø er enda og har en stor verden å utforske. Lillemann får mormor til å glemme stresset for ei lita stund, og lillemann har fått seg en tur ut. Dagens to mål er, ja i mål :)
 
Trude
 

4 kommentarer:

 1. Herlige bilder og så godt å få koble av med tur slike dager:)

  Dere er mer en hjertelig velkommen til å være med på Godøyfjellet:)) Hadde bare vært koselig:)) Nansen elsker små barn og er ganske så flink med dem...Han er jo Onkel til to små, en på 5 mnd og en på 1 år:)))

  Ha en fin førjulstid:) ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. En dag uten særlig minusgrader så tar vi gjerne laust tidlig morgen vi og joiner opp :))tar vel 1,5t å kjøre herifra og ut dit. Så sender du et pip dagen i forveien så skal du ikkje sjå bortifra at dokke får selskap :) vi er også vant med hund, har en stor hund som turkompis mange gonger! Og Nansen er berre Nyyydelig!

   Trude

   Slett
 2. Kan en bedre få det,når telefonen ringer og ei blid stemme på andre enden spør,lyst på tur mamma?Klart det kjære,berre ej får stekt dei siste bretta med pepperkaker....rett og slett deilig var det å komme seg ut iden friske lufta ilag med dokke! <3 :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett