søndag 20. januar 2013


 


Søndag og familiekos :) Prøve å gjere et forsøk på å få ut tenåringane i huset. Ikkje alltid like lett! Pakke på klær og pakke med skøyter og mat for å grille. Etter mykje om og men, var vi alle 6 uti bilen. Målet er Tuvatnet.Litt om og men å få på skøytene.... uvant skotøy serru ;)


Isen er kjempe flott!! Og ikkje ofte vi går på skøyter, så finne noe å holde seg i er gull verdt i dag. Spark og barnevogna var supert! Heldige mor som hadde barnevogna mest ;)
Jentene lånte litt vogna til å begynne med. Greitt når man er Bambi på isen :-D

 Det var no litt kjekt å være ute allikavel! Frisk luft skader ikkje og data og mobiler med spel, har godt av en pause fra fingre som trykker heile tiden ;)Trøtt lillemann som har hatt nok med å følge med på alle rundt seg og sladding av barnevogn på glattisen. Så mor tar over og "skøyter" en tur så han får sove. Stilen? vel kremt kremt.... eg kom meg framover da :sSnart hadde Jon Blund gjordt sitt :)
Kidsa vart lei, og ville heller grille i hagen i fred og ro. Kom en del andre også for å stå på skøyter. Så dei kjørte heim og eg kom trillendes etter. Fyrte opp utegrillen og dei hadde laga stappe til eg kom :) Pølse, kjøttboller, ananas og varm blåbær råsaft fra mormor gjor virkelig susen en kald søndag <3
 Lillemann våkna opp til varme kjøttboller og varm saft på flaska, strålendes fornøgd :)

                              Vart no kos ute, til tross for skeptiske store. For når maten smaker godt, så er alt bra. Litt tull og tøys og latter så vart det en bra dag <3
 
Ha en god søndag alle sammen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar