lørdag 16. februar 2013

Bursdagsfeiring i det fri! :)

 
Mi kjære niese Heidi, har bursdag!! 14år, og vil feire den ute med sine nærmeste oppe ved Sessvatnet og grille. Selvfølgelig så er vi med på det! Her er det berre å kle på alle 4 kidsa, pakke grillmat og glede seg til en dag ute i det fri :)

Noen benytta seg av litt "hestetransport" opp deler av veien, mens andre måtte gå sjøl. Snøen var så fast etter litt +grader at det var fint å gå.
Med trugene Atlas Aspect background 24 på beina, var det null problem å komme seg opp, med bæremeisa på ryggen! Mange brukte Snowline chainsen brodder på føttene.
 Lillemann hadde noen gledesutbrudd over synet av meisa si igjen, etter noen turer i pulk. Endelig oppå ryggen igjen! :-DNydelige Sessvatnet <3 en plass eg aldri blir lei av, uansett årstid. Gruer meg til monstermastene kjem gjennom området her :(

Bål er alltid kjekt! :) Alle samla og pølser, kjøttboller, mør og marsmellows blir tredd på grillspyda.

Kjem ikkje pølsa mi snart??? Går ikkje fort nok for lillemann, hopper på plassen og er utålmodig. tar det virkelig sååå lang tid å varme ei pølse da? Her er det berre å hurtigvarme en kjøttbolle til han!Det er noe heilt eget med bål og grilling. Kosen, sota på pølsa, marsmellowsen som tar fyr, og sekker som er mykje lettere å bære heim etterpå :-D
 God og mett og leike litt tittit-bø med dei andre bak treet :) Utegutten min!!


Man har det ikkje meir gøy enn man gjer det sjøl! Etter at ungane hadde vært litt rundt og aka, var det "gamlemor" sjøl sin tur til å ake litt! Bursdagsbarnet sjøl tok utfordringa og dro meg rundt :)Der var visst meir marsmellows att, og lillemann fekk smake for første gong. Om han likte det? Klisset etterpå rundt munnen og på klærna viste sitt......Begynne å mørkne litt, men rekker å plukke litt bark av trærna og bli løfta opp i greinene mange gonger først :) fornøgd lillemann hyler i glede!Gutta mine <3Lillemann rakk å få grille seg en marsmellows sjøl under oppsyn av tante, før bålet slokna og vi labba ned att for kvelden. Stooor stas med grillspyd! :)


Mormor med døtrene sine :-D
eg og Renate
Berre utrulig fint her oppe ved foten av Skopphornet......
Eg og lillemann etterlater oss et sett med fotavtrykk kvar, før vi plumper oppi meisa og vender nasen heim. Har vært en kjempe koselig dag ilag, med fornøgde unger som har kosa seg ute og leika seg. Data og podder har fått litt fri heime, og vi voksne har slappa av og nytt den friske lufta, med et hint av bålrøyk ;)
 

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med verdens beste bursdagsfeiring:))

  Har vært på skopphornet, en rimelig bratt tur:) Men du verden så vakker dalen innover der er. Helt en egen verden.

  Hadde håpet på en telttur dit engang.

  Etter bildene så har dere hatt en spleended day så absolutt:))

  Hurra:))

  SvarSlett
  Svar
  1. En fortreffelig feiring ja ;) D er fleire veier å gå opp på skopphornet, rekner med du gikk Megardsdalen fra hundeidvik? Oppi dalen der tenkte vi å starte teltlivet vårt! :)) dalen er herlig med majestetiske fjell på begge sider. Men det er 3 forskjellige daler man kan gå opp for å komme opp på skopphornet, riksheimdalen, megardsdalen og kaldalen. Kva vei gikk du?

   Slett
 2. Så herlig at 14-åringen ville feire bursdagen sin sånn :) Innefeiring med alfor masse kaker blir det som regel nok av. Med ei slik feiring kan ein ete pølser og marshmellows med godt samvit! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Blir et heilt anna et heilt anna samhold også når man er ute ilag også, meir intimt å sitte samla rundt et bål :) og maten gikk fort unna!

   Slett