lørdag 23. februar 2013

Lunsjtur på Hovdeåsen

                                                                  Hovdeåsen
Strålende vær!! Her er det berre å pakke sekken og komme seg ut! Setter fram bæremeisa og setter på panna med buljong og pølser.


Er det sånn den skal sitte på mamma?? Stor gutt no og kan hjelpe til å bære, trur han....


Litt vårstemning ute, masse fugler som kvitrer og snøen har smelta så man ser marka. Ikkje trugeføre engang og har på snowline chainsen broddane pga litt is i stien.
Tok under 5min så lurte eg virkelig på kva som foregikk oppi meisa, pusta så tungt! Sjekka, jodda, under solbrillene hadde lyset gått gitt!! Zzzzzzzz..... ny soverekord på lillemann :S


Så med en sovende lillemann på ryggen, var det berre å sette ned tempoet så han fekk sove mest mulig før toppen vart nådd. Fint å skjule gongsperre fra bodypump dagen før med sovende gut og gå sakte aksjon ;)

Har et tre på vei opp som er mitt favoritt tre her i verden. Elsker dette store gamle treet med dei elegante greinene, heile plassen har bergtatt meg og er like vakkert gjennom alle årstidene <3Utsikta opp er ikkje noke å klage på! Mektige fjell på eine siden, og fjord på andre siden.


 Oppe på toppen var det å sette seg inni hytta og ta fram lunsjen! På tur er det pølse på termos til glede for lillemann. Og dessert, SJOKOLADE!! :-D


Når man roter, skal man rydde etter seg! Lillemann fann en lang kost og gjor en iherdig innsats på å koste gulvet.

Lillemann ser ut, mett i magen og klar for å rusle litt rundt hytta, nyte utsikta, før oppi meisa for å gå heim :)


Med sola bak skyene, fornøgd lillemann oppi meisa og en sjokolade-rest oppi sekken som eg spiser opp i smug i kveld, rusler vi ned att og er fornøgde med dagen. Da er det berre å sjå kva morgen dagen bringer av tur muligheter :)

2 kommentarer:

 1. Så flink han er da som tar nesten på bæremeisen selv... måtte le ( en god latter) så gira på tur:)

  Kan det bli bedre:) Heldige lillemann!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Han er virkelig gira på tur!! Hadde på eine reima også, djupt konsentrert! Veit korleis ting fungere han der ;)

   Slett