torsdag 21. februar 2013

Middag i skogen

Vinterferie og ungene er både her og der på overnatting med kvarandre. Mormor har 2 av barnebarna sine, med innslag av andre oppå der. Litt her og litt der. Så vi tenkte å samle alle 6 og gå opp i Eventyrskogen å lage bål og grille! For en gong skuld var alle 6 ungene temmelig enige :)
Så etter arbeidstid var det berre for oss 3 damene å pakke respektive sekker og dytte på diverse barn klær. Vart litt eg har din unge her, og du har min unge der, og etter litt så fekk vi samla alle 6 på tunet i Hatlemarka :)

Lillemann var veeeeldig klar for tur!


Skulle bli litt kjekt å gå opp i barndommens Eventyrskog igjen <3

Såpass lite snø at det ikkje er noe problem for verken liten eller stor å gå. Fredelig og stille i skogen, bortsett fra et og annavar rop om hjortebæsj her og der ;)
Ikkje rart egentlig, midt i en hjortesti! En ivrig liten kar studerte store og små spor, og eg fekk fortalt at her gikk en mammahjort, og der var sikkert pappaen :)
 


 
Fann oss en fin plass oppe i høgda, under grantrær, lunt og koselig. Gutta laga pil og buer og spikka med knivene og var fornøgde.
Snart spraka det i bålet og ungane begynte å spørre etter maten :) tar på å være ute i frisk luft!
Alle kosa seg med baconboller, pølse, kjeks, sjokolade og marsmellows. Kan man få det bedre?? :)
Lillemann klarte å stappe i seg 4 baconkjøttboller, nesten ei heil pølse, halvt pølsebrød, kjeks og sjokolade!! Kor i alle dager gjer han av alt sammen??
Gutta synes det var stas med marsmellows, men fekk store problemer da marsmellowsen tok fyr!! :-o

Bålkos <3


Det er noe eget ved bål. Lyset, lune varmen, hyggen rundt bålet og det å være ute i det fri og heile verden er din stue.Lillemann hadde så bra som det er mulig å få det! Være ute, og det i godt selskap med søsken og søskenbarna sine, mormor og tante. Og få gomle på marsmellows sjøl! Ikkje fått lov til heime nei ;)


Men alle ting tar slutt, og pakke sammen ting og rusle ned att. Alle fornøgde, ingen klagde og alle hadde lyst en annen gong også. Tyder på en perfekt tur!

Tusen takk alle sammen for en herlig kveld :-D


2 kommentarer:

 1. Bedre kan en knapt få det nei:) Og lillemann trenger jo mye mat skal han stor turgutt bli
  (og det blir han nok) et snev av litt vår følelse hjemme.

  Har akkurat fått fyrt opp peisen på vidda og nå sitter jeg å koser meg litt med blogger. Gleder meg til skispor og bål her oppe:) og litt Rørosmartnan:)

  Vi turest:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Sitte på vidda og fyr i ovnen høres meeeget koselig ut :) savner skispor her så du får nyte løypene for meg også.
   Lillemann blir nok en turgutt, men fortsette han i det samme aktivitetsnivået han er no, så blir han ikkje så stor, for han forbrenn opp all mat slik som han ræser rundt!

   Kos deg på Rørosmartnan :))

   Slett