mandag 18. mars 2013

Gutta på tur.Plussgrader ute og lyst ut! Vi lurer litt på kven vi skal få med oss på tur idag. Hmmmm... Vi piper på ei venninne med liten kompis. Og jodda, dei vart med!
Spurte lillemann, "skal vi hente bæremeisa?" Han bråstoppa i leiken, kikka på meg "huh?" og sprang til vaskerommet der meisa står! Ingen tvil om at han ville på tur!!
Vi møtte opp hos Marita og Simon og rusla mot Sessvatnet. Vi bruker å gå den andre veien opp, går vei på begge sidene av vatnet. Men siden dei bor rett ved den andre veien opp, gikk vi den.

                                             

                                         Kjekke turfølget vårt :)

Litt snø er her enda, våt og litt ekkel å gå i. Snowline chaninsen broddane klabber på våt snø, så var berre å ta av. Gikk fint uten :) litt ekstra trim!Utsikt ned mot første vatnet.

Vi gikk mellom vatna, målet er pauseplassen med slenga. Veit om en liten kar som liker den ;)


Kan ikkje anna enn å elske plassen her oppe <3

Glad-gjeng klar for pausekos! :-D
Aller kjekkest er det å få stikke handa nedi posen og plukke kjeksa sjøl. Enda kjekkere er det å putte kjeksa nedi att, plukke den opp, ta en bit og putte den nedi att!Gutta boys! Herlig å være liten og få kunne være ute på tur!
Er du tom for kjeks du da?? Her, skal få litt av min! 
Er ikkje gjerrige gutta og deler gjerne med kvarandre. Bra dei er gode venner, skal gå i klasse lag desse to :)
 
Trengte berre å sei ordet "disse" så var lillemann klar! Smilet og forventningane når han såg slenga, var verdt heile turen opp :)
1-2 og....


3!!! Takeoff!! Frydefulle hyl og stort glis! Lener meg godt tilbake så tauet ikkje skal presse på lillemann. Ser oppi treet, leiter etter fugler og ekorn (hadde der vært noen hadde dei forsvunnet fort i dette bråket).
Vart noen turer, å stoppe var ikkje aktuelt nei! Kvar gong eg stoppa og satte han av, jumpa han opp og ned i protesterte! Var berre å ta enda en runde til....


Lillemann ser lengselsfullt på slenga idet han skjønner at no er det nok....
Trykke på telefon er gøy!

2stk slitne gutter tok kvar sin powernap, jumpande i kvar si bæremeis mens mødrene jabber og trasker :)Vinteren veksler her, bært til litt snø. Våren lar nok vente på seg enda. Men heilt greitt, vi tar det som byr seg :) Med riktig utstyr og gode venner skal vi nok alltids nyte det som kjem! Takk for turen Marita og Simon <3

 
 

8 kommentarer:

 1. Så kjekt å sjå bestekompisene og mammene på tur!!Koselige bilder!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gutta hadde det kjekt i kvarandres selskap, og det blir nok ikkje siste turen på dei to :)

   Slett
 2. Spreke jenter og smårollinger :)

  SvarSlett
 3. Det så kjempe koselig ut, kjekt for lillmann å være på tur med kompis da, så søte sammen :-)

  SvarSlett
 4. Lillemann syns det er kjekt med kompis på tur! Dei kjem nok til å sjå meir til kvarandre på tur ;)

  SvarSlett
 5. Så kjekt disse to små hjerteknuserene har hatt det:) Hva er vel bedre en rett og slett å sovne av lykke med å være ute:))

  Ser ut som dere får en nydelig dag på Torsdag om dere tar turen til Alnes:)) Meldt det fineste Alnesværet:) Men turvant som du er vet du jo været her på sunnmøre:)))


  :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Kan ikkje anna enn å sei at eg misunner dei litt. Kunne godt ha tenkt meg å sovne ute eg ;)
   Været her på sunnmøre snur fortere enn eg rekk å pakke om på utstyret, men tur skal vi på, uansett plass! :))

   Slett