lørdag 14. september 2013

Nattespadling

Tidsklemme er vel noke alle er vel kjent med. Og som 3 barnsmor med sambo på sjøen i 5 uker, da er det ikkje berre berre å finne padletid, ja og få det til å passe med søstern. Mor sende ei melding: Kva skal du gjere på i natt? Bli våt?  Søstern svara pronto: Hihiii lyst å padle?? Søstern tok hintet! Så da er det natta som må nyttast ;))
Legge lillemann, og la dei to store passe babysitteren. Kl 22 stod mor klar, veldig klar for sitt 2. padleforsøk! Hodelykt, regnklær (våte, tåkete sunnmøre) div snacks, ved osv. Klar for litt tid med søstern!Søstern har 2 kajakker, ho en og tantegullet mitt  har en. Mor får låne hennes, Hasle Excursion 520. Alt er pakka ned og tlf vannsikra. Mor er klar!! Og søstern skubber mor utpå....


Søstern sjekker at mor har det ok, ting stemmer og klar til å begi seg utpå Sykkylvsfjorden. Søstern smile, endelig får ho med mor på padletur! Noke vi har snakka om leeeenge no :)

Mor har det ganske så komfortabelt der ho sitt, blikkstille fjord, lys fra omverden og alt er stille.
Mor and the yellow babanaboat!Ekornes fabrikken lyser opp i natta. Heilt greitt å være på fjorden når arbeidsplassen til mor lyser opp  for ho.


Yes we have no  bananas, we hava-a no bananas today......
we are living in a yellow submarine, yellow submarine, yellow submarine....
Merkelig kor inspirert mor er på"gule"sanger idag?? Søstern berre padler leende bak mor og synger med :))


Søstern med Sykkylvsbrua bak og Ekornes til høgre. Vi har heeeile fjorden for oss sjøl!


Nyter det stille på fjorden. Deilig å berre ligge der å duppe og tid til å prate litt uten en av ungene som roper ;)
Litt egotid for å hente seg inn...


Aure sentrum. Alt mor hører er en og anna rånebil som tråkker litt hardt på gassen, ellers heilt stille en fredagskveld.


Søstern :))
Diskusjon om kor langt v skal padle, og kor tenne bål. Vi satser på Aursneset, og setter kursen dit. Vi grilla der 2 kvelder før, så der er fint.

Men pga lavvann så vart det litt steinete å gå iland der. Vi tok en svipptur under kaia på Møre Trafo, berre for at mor skulle få prøve seg litt ;)
Så annereldes det er å surre rundt under kaier sånn nattestid!Tilbake på land, og mor tippa ikkje rundt! Merker godt ved Aursneset at der møter fjordane, strømmen inn fjorden og ut fjorden, kreves meir padling alt ettersom. Mor har en del å lære enda. Men mor vil lære, for dette er kjekt!! :-D
Mor henter ut veden fra kajakken, og søstern starter på bålet. Litt tid til kos har vi alltids ;)Bål, kajakker, godt selskap og stille natt..... heeeerlig!!Klokka har passert 12, og dermed har det blitt den 14. Mor lurer fram en bukett røde roser fra kajakken til bursdagsbarnet! Snakk om å bli overraska! Gratulere så masse med dagen søstern! <3


Bål, kakao, Ballerina Blåbærsurprise og marsmellows. Virkelig natteskos!


Stille stund med marsmellows i fjørekanten, søstern og mor i avslappande modus, men snart kvalme av sukkeret.....


Berre en marsmellows til..... mor veit at magen sei stopp men...

Sette kajakkane innatt i naustet, eineste sjela som er våken her er edderkoppen som ikkje liker å bli forstyrra i sitt arbeid. Vi fekk selskap av tantegullet med venninne som også rakk kakao og marsmellows. Mor har fått kosa seg max utpå den stille fjorden i godt selskap. Nattespadling var virkelig en super ide i tidsklemma! Brent tunge av varm kakao (mor lære aldri) og lett trøtt. Skal bli godt å komme heim og finne senga, men med et smil om munnen :))
Tusen takk for ei koselig natt søstern, og måtte resten av busrdagen din bli like fin som no <3


2 kommentarer:

  1. Fantastisk:) for en herlig natt:)))

    SvarSlett
    Svar
    1. Nattespadling var virkelig kjekt! Så stille og deilig.... så aleine i heile verden :))

      Slett