lørdag 21. februar 2015

Slalom er gøy!


Forrige helg prøvde lillemann slalom for første gong. Lørdagen tok det litt tid å få på sko, så ski. Var da berre i barnetekket, med litt for store ski, og uten sele. Søndagen fann lillemann bitte små passelige ski, og etter rent litt i barnetrekket, så fann lillemann skilykken i familietrekket! Mor tenkte å prøve på igjen denne helga også, og sjå om han har lyst til å renne meir. Alliert med mormor, så var det tilbake på fjellet.
Etter lillemann fekk skikortet mor kjøpte, så var det en stolt gut som var på vei opp fjellet i skiheisa, og vil renne på slalom. Fine bakker og litt sol, så kan ikkje klage dag :-)


Lillemann og mor kikker ned bakken, og lillemann savner Mar og Rob som var med forrige helg, men han gleder seg til å renne ned!
"Mamma!!! Komme holde meg!" Mor har kjøpt egen sele, så slipper å leige heile tiden. Lillemann rører seg ikkje  av flekken før han er sikker mor held han fast ;-)

Juhuuuu!! :-D :-D Lillemann kan ikkje å svinge eller bremse enda, men mor håper på å få lært han det neste gong. Så lenge han har det gøy så er det å få inn litt skifølelse, og ikkje minst skiglede før begynner å terpe.


Og opp igjen..... mor skulle virkelig ønske her var stolheis, for det er tungt å holde seg sjøl og en liten opp med koppen mellom knea. Så lenge man har et gøy, så går alt!Ny runde. Mor prøver å gi lillemann litt lengde oppe ved toppen som er litt slakkere, for å sjå om han finner ut av ting.


Men så vart lillemann tørst, og da er det å parkere skiene ved varmestua, og ta en pause. Litt søtt, lillemann sine bitte små, utenpå mor sine (plutselig) store ski.


Låne mormor sin hjelm, som er stor! Spise litt sjokolade og drikke litt, så ut igjen for nye runder.


Ute så skulle lillemann plutselig dra rundt på skiene sine, i feil retning i forhold til trekket. Mor skjønte ingenting. Men han skulle vise noe, så mor lot han styre på.


Ta daaaaa! Aha! Han hadde sett et skistaiv som var akkurat passelig til han sine ski også! At mor ikkje såg det før altså. Men da, da kunne lillemann dra tilbake til trekket.

En som er veldig glad i å ta skitrekket opp, sånn som dei store gutta gjer :-)


Og dermed står lillemann klar igjen. Hans mål er opp dit! Lillemann ser opp på fjellet, og ser på trekket der. Dit lillemann, dit får du ikkje før du kan å svinge og bremse sjøl.

Full fart!!! Juhuuu!
Og opp igjen....Lurer på kor mange runder den lille kroppen klarer idag før han gir seg. Sist var det 6 runder i tautrekket, så 6 runder i familietrekket. Nekter å gi seg enda.

Lillemann syns det er så kjekt å sjå seg sjøl i mor sine skibriller. Og så ser du både lillemann og mormor inni mors briller ;-)Ski glade mormor <3 mormor er alltid kjekk å ha med på tur! Og alle turene mormor har vært med på no, det begynner å bli mange.Oppe i fjella så gråner det, sola er vekk, og snart kjem dei snøbygene som er meldt. Ned i bakke på runde 6, så spør mor og han er sliten og vil heim? Et rungende NEEEEEEI!!! var svaret, så både mor og mormor hoppa der dei stod. Ok, ikkje det nei. Klar for 7. runde.


Og kven kom ikkje etter oss på neste runde? Jo Mar og Rob! :-D Lillemann vart så glad at han ikkje visste kor han skulle gjere av seg! Og plutselig så skulle han være tøff og vise seg for gutta. Rente litt aleine, og svinga, og skulle renne like fort som dei. Her var det en som skulle være en av gutta. Men samtidig så kom snøbygene også.Runde 8, og no er lillemann tydelig sliten, sjøl om han er i hundre over gutta er her. Mor kjenner at føttene hans er slitne på vei opp heisa, for der må han stå sjøl. Så siste runde lillemann, så er det heim. Mor sine lår er også slitne no. Går i eitt både opp og ned her, og mor har fått nok trim for i dag ho også.

Like greitt å gi seg, for no er det blindeføre, akkurat det er lite kjekt når man er sliten også.
Sliten lillemann? ;-) Ingen svar, men trenger ikkje, ser at han er ferdig for idag. Best å gi seg mens det er kjekt, så kanskje det er mulig å dra opp att i morgen? Har pulken med idag og langrenn, men snøfallet som er no er veldig lite kjekt å gå på tur i. Best å dra heim, finne senga og håpe på en ny og bedre dag i morgen :-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar